Plastmasas pudelīte ar vāciņu, brūna, 100ml. Cena norādīta par vienību.Tilpums: 100ml.Pudeles platums 55mm.Pudeles biezums 25mm.Augstums: 110mm. Piegāde 1–3 d.d. laikā.
VĪNA RAUGS SHARDONNAY-TOP ESSENCE Jauno baltā un rozā vīna gatavošanai. Piemērots aromātisku, saldu vīnu gatavošanai no upenēm, baltajām vīnogām, baltajām jāņogām, avenēm, zemenēm, āboliem, bumbieriem, pieneņiem u.c. Nodrošina intensīvu sekundāro aromātu veidošanos. Nekavējoties pēc fermentācijas vīns ir svaigs un piemērots lietošanai pat bez nobriešanas. Sastāvdaļas: sausais raugs Saccharomyces cerevisiae bayanus.Neto daudzums: 10 g. Paciņa pietiek līdz 30 l vīna pagatavošanai.…
Raugs MEDUS ALUS gatavošanai ĪPAŠĪBAS: Sastāvdaļas: sausais raugs Saccharomyces cerevisiae.Neto daudzums: 10 g.Optimālā temperatūra medus alus fermentācijai: 22–25°C,Maksimālā temperatūra: 27°C.Paciņa pietiek līdz 30 l medus alus pagatavošanai. Piegāde 1–3 d.d.
Komplekts BALTO un ROŽAINĀ vīna gatavošanai Pilns komplekts balto un rozā vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Šeit atradīsiet visus galvenos piedevas, kas nepieciešamas vīna pagatavošanai no sākuma līdz beigām, kā arī dažādas receptes mājas vīna pagatavošanai no āboliem, aronijām, jāņogām, plūmēm, upenēm, bumbieriem, vīnogām un pieneņiem. Izvēloties vēlamās ogas un augļus, Jūs radīsiet vīnu pēc savām vēlmēm. Komplekts…
Komplekts SARKANĀ vīna gatavošanai Pilns komplekts sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Šeit atradīsiet visus galvenos piedevas, kas nepieciešamas vīna pagatavošanai no sākuma līdz beigām, kā arī dažādas receptes mājas vīna pagatavošanai no aveņu, melleņu, zemeņu, upenēm, jāņogām, ķiršiem un vīnogām. Izvēloties vēlamās ogas un augļus, Jūs radīsiet vīnu pēc savām vēlmēm. Komplekts piemērots gan sausā, gan saldā…
UNIVERSĀLS KOMPLEKTS MĀJRAŽOTĀ VĪNA GATAVOŠANAI Pilns universāls komplekts balto un sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Šeit atradīsiet visus galvenos piedevas, kas nepieciešamas vīna pagatavošanai no sākuma līdz beigām, kā arī dažādas receptes, kā pagatavot mājas vīnu. Izvēloties vēlamās ogas un augļus, Jūs radīsiet vīnu pēc savām vēlmēm. Komplekts piemērots gan sausā, gan saldā mājas vīna gatavošanai no…
KOMPLEKTS MEDUS ALUS GATAVOŠANAI Komplektā atradīsiet divas receptes medus alus gatavošanai – gan aukstajā veidā, gan vārot, kā arī visas sastāvdaļas, kas būs nepieciešamas gatavošanai. Piegāde 1–3 d.d.
Super aktīvās rauga kultūras „COOBRA 48” ALKOHOLA TOLERANCE LĪDZ 21% Tās ir īpaši ātras fermentācijas rauga kultūras. Fermentācija notiek no 2 līdz 5 dienām. PAGATAVOŠANAS VEIDS: 6–8 kg cukura aplejiet ar 21 litru silta ūdens līdz +25°C un labi samaisiet. Piepildiet trauku līdz 25 l.Iebērt paciņas saturu un labi samaisiet. Optimālā apkārtējās vides temperatūra 20–25°C. Svārstoties temperatūrai, fermentācija var ieilgt.…
Ātras fermentācijas super aktīvās rauga kultūras Coobra 8ALKOHOLA TOLERANCE LĪDZ 18% PAGATAVOŠANAS VEIDS: 8 kg cukura aplejiet ar 20 litriem silta ūdens līdz +30°C un labi samaisiet. Piepildiet trauku līdz 25 l. Iebērt paciņas saturu un labi samaisiet.Pie pastāvīgas temperatūras fermentācija notiek 2–3 dienas. Optimālā apkārtējās vides temperatūra 20–30°C. Svārstoties temperatūrai, fermentācija var ilgt līdz 10 dienām. Piegāde 1–3 d.d.
Superaktīvie raugi T3 Lietošanas veids: 6–7 kg cukura aplej ar 21 l silta ūdens (+25°C) un labi samaisa. Pievieno raugu un labi samaisa. Paciņas saturs pietiek 25 l. Optimālā apkārtējās vides temperatūra: +20–25°C. Temperatūras svārstību gadījumā fermentācija var ilgāk turpināties. 6 kg cukura fermentē 3 dienu laikā līdz 15% alkohola.7 kg cukura fermentē 5 dienu laikā līdz 17% alkohola. Piegāde…
Superaktīvie raugi Cobra-6 Lietošanas veids: 6 kg cukura aplej ar 21 l silta ūdens (+30°C) un labi samaisa. Ja nepieciešams, trauku piepilda līdz 25 l.Pēc tam pievieno raugu un labi samaisa. Pie nemainīgas apkārtējās temperatūras fermentācija notiek 2–3 dienas.Optimālā apkārtējās vides temperatūra: 20–30°C. Temperatūras svārstību gadījumā fermentācija var ilgāk turpināties. Neto svars: 90 g.ALKOHOLA IZTURĪBA: 14% Šī daudzuma pietiek 25…
Raugi augļu degvīniem. ALKOHOLA IZTURĪBA 18%. Lietošanas veids: Izmantojot šos raugus augļu masā, var iegūt līdz 18% alkohola misā. Optimālā fermentācijas temperatūra: +17 līdz +21°C. Jo ilgāks fermentācijas laiks, jo izteiktāka būs augļu aromāta intensitāte. Neto svars: 45 g. Paciņa pietiek 25 l misas. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
Superaktīvās raugi „COOBRA MEGA PACK” paredzēti 25 kg cukura. ALKOHOLA IZTURĪBA LĪDZ 18%. Fermentācija notiek 4–6 dienu laikā. Sagatavošanas veids: 25 kg cukura vai 28 kg dekstrozes aplej ar 40 litriem silta ūdens (līdz +40°C) un labi samaisa.Piepilda trauku ar aukstu ūdeni līdz 100 l.Pievieno paciņas saturu un labi samaisa.Optimālā apkārtējās vides temperatūra: 22–28°C. Temperatūras svārstību gadījumā fermentācija var aizņemt…
VERMUTA zāļu maisījumsVermuta zāļu pietiek 25 litriem vermuta pagatavošanai.Vermuta zāles piešķir jebkuram vīnam vermuta garšu un aromātu.Ar šo zāļu palīdzību var maskēt vīna trūkumus.Ielejot izrūgušā vīnā, zāles tur jāuzglabā 3–10 dienas. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
Tanīni TAN BLANC Aizsargā vīnus no oksidācijas un vīnā esošās aromātiskās vielas no aromātu pasliktināšanās. Lietojot tanīnus, uzlabojas vīna skaidrība. Tanīnus var lietot, apstrādājot augļu masu, fermentācijas laikā vai pēc fermentācijas, pirms vīna brandināšanas vai 1–2 nedēļas pirms iepildīšanas pudelēs. Sastāvdaļas: hidrolizēts gallo tanīns.Neto svars: 3 g.Paciņa pietiek līdz 30 l vīna. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
Tanīni TAN ROUGE Ļoti efektīvi stabilizē sarkanvīnu krāsu, uzlabo vīna skaidrību un aizsargā vīnu no oksidācijas.Ieteicams tanīnus lietot fermentācijas laikā, pēc fermentācijas pirms vīna brandināšanas vai 1–2 nedēļas pirms iepildīšanas pudelēs. Sastāvdaļas: koncentrēti tanīni (iegūti no eksotiskām koksnes sugām), kastaņu tanīns, tara tanīns.Neto svars: 6 g.Paciņa pietiek līdz 30 l vīna. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
VIDĒJĀS LIELUMA, VIDĒJI APDEDZINĀTAS, FRANČU OZOLKOKA SKAIDAS „AROTRAD“ Piešķir vīnam vai alum VANILJAS, CEPTO MANDLES, KARAMELES notis. Izmanto vīna NOBRANDINĀŠANAS laikā. Īpašības: • Piešķir vīna struktūrai notis• Pastiprina sajūtu mutē• Pastiprina salduma sajūtu• Krāsu stabilizācija• Tanīnu ieguldījums Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
KALCIJA KARBONĀTS (KRĪDA)Lieto, lai samazinātu skābumu misā un vīnā. Dabīgs produkts, iegūts no tīra fosilā avota, parasti no marmora, ieguves ceļā. Plaši izmanto vīndarībā, lai samazinātu vīna skābumu. Vīnu ražošanā nepieciešams līdzsvarot skābumu, kas parasti ir pārāk liels (izņemot vīnus, kas gatavoti no ziedlapiņām). Augļu un ogu misā vai vīnā ir vīna un ābolskābes. Krīda efektīvi samazina vīna un ābolskābes…
PEKTĪNU SADALOŠAIS FERMENTSizmanto, fermentējot augļu masu. Lietojot pektīna fermentu, sulas izdalīšanās palielinās par 10–15%, ievērojami atvieglojas rauga darbs, un vīns kļūst skaidrāks.Pektīna vielas visvairāk ir upenēs, ērkšķogās un skābajos ābolos, kuras ieteicams sadalīt, izmantojot fermentu. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
Barojošās vielas Jäsnärsalt B 10 g Tās ir vielas, kas paredzētas rauga barībai un aktivitātes veicināšanai. Sagatavošanas veids: paciņas saturu izšķīdina remdenā ūdenī un ielej misā vai sulās kopā ar sagatavotajiem raugiem. Misu labi samaisa. Sastāvdaļas: amonija fosfāts, tiamīns (vitamīni B1). Neto svars: 10 g. Paciņa pietiek 30 l vīna pagatavošanai. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
VĪNA SKAIDRINĀTĀJS „FANTOM”viena no populārākajām un efektīvākajām skaidrināšanas līdzekļiem. Piemērots baltvīniem, rozā un sarkanvīniem. Izskaidro vīnu 24 stundu laikā. Rupja skaidrināšana no 15 minūtēm līdz 2 stundām. Skaidrība sākas pēc dažām minūtēm un pilnībā izveidojas 24 stundu laikā. UZMANĪBU: ja vīns neskaidrojas, var pievienot tanīnu, jo tā trūkums neļauj vīnam skaidroties. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
SKAIDRINOŠĀS MEDIJS BENTONĪTS "BENTOLIT SUPER"tā ir ekoloģiska skaidrināšanas līdzeklis no baltās māla.Bentonīta izmantošana nodrošina augstas kvalitātes vīna ražošanu. Pielietojot misā, tas nodrošina misas skaidrību, jo izņem olbaltumvielas, kas izraisa vīna duļķainību, kā arī samazina oksidētāju daudzumu.Pielietojot fermentācijas laikā, tas nodrošina stabilu un pilnīgu fermentācijas procesu, pēc kura iegūst vīnu ar minimālu nogulsņu daudzumu. Kad pievieno vīnam – nodrošina tā pilnīgu…
SPIRITOMETRS AR KOLBUSpiritometrs rāda alkohola daudzumu no 0 līdz 100%. Ierīces garums 20 cm. Komplektā ietilpst kolba. Kolbā ielej alkoholu un iemērc spiritometru. Precīzākie rādījumi tiek iegūti, kad alkohola temperatūra ir 20⁰C. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
HIDROMETRStiek izmantojams, lai noteiktu cukura daudzumu sulās, kontrolētu fermentācijas procesu, pārbaudītu, vai vīns ir uzrūdzis, noteiktu alkohola daudzumu vīnā, noskaidrotu papildus nepieciešamo cukura daudzumu vēlamā alkohola daudzuma iegūšanai, regulētu galīgo saldumu jau pagatavotajā vīnā, īpaši desertvīnā un stiprajā vīnā.Hidrometra garums 28 cm. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
Termokapsulas vīna pudelēm BALTAS 100 gab. Ar nogriežamu lenti.Iemērcot verdošā ūdenī, uzsildot virs karstajiem tvaikiem vai ar būvniecības fēnu, tās saraujas. Tomēr vislabāk izmantot speciālu apsildes ierīci. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
Termokapsulas vīna pudelēm MELNAS (matētas) ar uzrakstu “Tikrs mājas Vīns” Aizsargā korķus no putekļiem, kukaiņiem un pelējuma, kā arī rotā jūsu pudeli, padarot vīna pudeli estētisku. Uzlikšanai nav nepieciešami sarežģīti instrumenti — iemērcot verdošā ūdenī vai uzsildot virs karstajiem tvaikiem, dažās sekundēs automātiski saraujas. Var izmantot būvniecības fēnu vai matu žāvētāju. Ieteicams izmantot elektrisko termokapsulu aizvēršanas ierīci. Piegāde 1–3 darba…
Termokapsulas vīna pudelēm matētas, ZELTA krāsa 30 gab. Iemērcot verdošā ūdenī, uzsildot virs karstajiem tvaikiem vai ar būvniecības fēnu, tās saraujas. Vislabāk izmantot termokapsulu aizvēršanas ierīci. Ar noņemamu lenti. Krāsa: Zelta (matēta)Diametrs: 31 mmAugstums: 60 mm Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
Termokapsulas vīna pudelēm BORDO matētas 30 gab. Iemērcot verdošā ūdenī, uzsildot virs karstajiem tvaikiem vai ar būvniecības fēnu, tās saraujas. Vislabāk izmantot termokapsulu aizvēršanas ierīci. Ar noņemamu lenti. Krāsa: Bordo (matēta)Diametrs: 31 mmAugstums: 60 mm Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
Termokapsulas vīna pudelēm ZAĻAS (metālisks) 30 gab. Ar nogriežamu lenti. Iemērcot verdošā ūdenī vai uzsildot virs karstajiem tvaikiem, tās saraujas.Ar nogriežamu lenti.Augšējais diametrs: 31 mmAugstums: 61 mm PIEZĪME: Der pudelēm ar kakla ārējo diametru 29 mm. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
Termokapsulas vīnam BORDO 100 gab. Iemērcot verdošā ūdenī, uzsildot virs karstajiem tvaikiem vai ar būvniecības fēnu, tās saraujas. Vislabāk izmantot termokapsulu aizvēršanas ierīci. Ar noņemamu lenti. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
AGLOMĒTIE KORĶI 38×23 Korķi ražoti no 3–8 mm lielām korķozā ozola granulu daļiņām, veidotas cilindrā ar ekstruzijas metodi, izmantojot augstu spiedienu un temperatūru, pēc tam sagrieztas un slīpētas galīgajā formā. Derīgi visiem standarta vīna pudelēm ar iekšējo kakla diametru 17–18 mm. SPECIFIKĀCIJA: Korķa garums – 38 mmBiezums – 23 mmIepakojumā – 30 gab. Izmantojot šos korķus, vīnu var uzglabāt līdz…
VĪNA RAUGI AROMA WHITE Raugi balto, rozā un jaunā vīna gatavošanai no upenēm, baltajām vīnogām, baltajiem jāņogiem, avenes, zemenēm, āboliem, bumbieriem, cidonijām u.c.Temperatūra un barības vielas var būtiski ietekmēt vīna kvalitāti.Fermentējot 14–16°C temperatūrā, vīnos izceļas citrusaugļu notis. Augstāka temperatūra (17–22°C) rada saldākas augļu aromātu nianses. Gatavo tīrā masa: 10 g. Alkohola tolerance: 15 %. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
UNIVERSĀLIE VĪNA RAUGI SC Derīgi balto un sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Īpaši piemēroti saldo vīnu gatavošanai. Alkohola tolerance: 13 %.Iepakojuma daudzuma pietiek 30 l vīna. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
Derīgi stipro, balto, rozā un sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Īpaši ieteicamas raugi putojošu vai grūti fermentējamu vīnu gatavošanai (piem., no mellenēm). Der izmantot otrās fermentācijas laikā pudelēs. Tāpat iespējams izmantot, kad fermentācija iestrēgst. Alkohola tolerance līdz 17 %.Šī daudzuma pietiek 30 l misas vai sulas. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
PORTVEIN VĪNA RAUGS Piemērots sarkanvīnu gatavošanai no melnajām un sarkanajām jāņogām, zilajām plūmēm, ķiršiem, mellenēm, zilajām un sarkanajām vīnogām, upenēm, aronijām, avenēm un zemenēm.PORTVEIN vīna raugs ir piemērots gan sausajiem, gan saldajiem mājas vīniem ar augstu alkohola saturu. Optimālā fermentācijas temperatūra: 22–25°C Maksimālā temperatūra: 27°C Piezīme: pie temperatūras virs +30°C raugs iet bojā Sastāvdaļas: sausais Saccharomyces Cerevisiae raugsNeto daudzums: 10…
STEINBERGER VYNO MIELĖS Tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, pienių, žaliųjų vynuogių, baltųjų serbentų, rabarbarų ir sulos. Naudojamos sauso vyno gamybai.Optimali fermentacijos temperatūra: 22–25°C, maksimali – 27°C. Pakelio užtenka iki 30 l vyno. Grynasis kiekis: 10 g. Pristatymas per 1–3 d.d.
CHERESO VĪNA RAUGS Šis vīna raugs ir piemērots baltvīnu gatavošanai no ērkšķogām, āboliem, bumbieriem, mežrozītēm, pīlādžiem, dzeltenajām plūmēm, dzeltenajām jāņogām, rabarberiem, zaļajām vīnogām, pienenēm, sulas, kā arī medeņiem.CHERESO vīna raugs ir piemērots gan sausu, gan saldu deserta mājas vīnu ar augstu alkohola saturu gatavošanai.Optimālā vīna fermentācijas temperatūra: 22–25°C, maksimālā 27°C. Neto daudzums: 10 g.Iepakojuma pietiek līdz 30 litru vīna pagatavošanai.…
Auduma karājamais filtrs ar statīvu Lieliska izvēle ogu saspiešanai vai vīna filtrēšanai! Šī ērtā un praktiskā ierīce ir ideāli piemērota ogu saspiešanai pēc pirmās fermentācijas vai vīna filtrēšanai, noņemot lielākas nogulsnes. Kā tas darbojas? Plastmasas rāmis cieši uzliekams uz spainīša vai citas tvertnes.Ogas tiek ievietotas speciālā auduma maisiņā (iekļauts komplektā vai nopērkams atsevišķi, preces kods: 32345).Maisiņš tiek pakārts uz rāmja,…