Komplekts medus alus gatavošanai
€6,45
KOMPLEKTS MEDUS ALUS GATAVOŠANAI
Komplektā atradīsiet divas receptes medus alus gatavošanai – gan aukstajā veidā, gan vārot, kā arī visas sastāvdaļas, kas būs nepieciešamas gatavošanai.
Piegāde 1–3 d.d.
Noliktavā 3 prece/-es
Apraksts
KOMPLEKTS MEDUS ALUS GATAVOŠANAI
Komplektā atradīsiet divas receptes medus alus gatavošanai – gan aukstajā veidā, gan vārot, kā arī visas sastāvdaļas, kas būs nepieciešamas gatavošanai.
KOMPLEKTU VEIDO:
· „E“ PACIŅA – MEDUS RAUGS. Raugam nodrošina ātru un pilnīgu medus alus fermentāciju. Sastāvdaļas: sausais raugs Saccharomyces cerevisiae. Neto daudzums: 10 g.
· „B“ PACIŅA – BAROŠANAS LĪDZEKĻI. Šīs vielas nepieciešamas rauga barošanai un aktivitātes nodrošināšanai. Sastāvdaļas: amonija fosfāts, lipnuma regulētājs celuloze, vitamīns B1 (tiamīns). Neto daudzums: 10 g.
· „C“ PACIŅA – TANĪNS. Viela, kas ietekmē garšu un dzidrību. Aizsargā pret oksidēšanos. Sastāvdaļas: hidrolizēts govs tanīns. Neto daudzums: 5 g.
· „D“ PACIŅA – VĪNA SKĀBE. Palielina medus alus skābumu. Sastāvdaļas: vīna skābe. Neto daudzums: 10 g.
· „J“ UN „K“ PACIŅAS – MEDUS DZIDRINĀTĀJI
„J“ – silīcija dioksīda 30% šķīdums KISELSOL. Sastāvdaļas: ūdens, lipnuma regulētājs silīcija dioksīds. Neto daudzums: 15 g.
„K“ – želatīna šķīdums ar sēra dioksīdu. Sastāvdaļas: ūdens, želatīns, konservants sēra dioksīds. Neto daudzums: 15 g.
· „H“ PACIŅA – KONSERVANTS. Aptur mikroorganismu attīstību un aizsargā medus alu no bojāšanās. Lietojams medus alus konservēšanai. Sastāvdaļas: konservants kālija sorbāts, konservants kālija metabisulfīts, antioksidants askorbīnskābe. Neto daudzums: 10 g.







Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.