Komplekts BALTO un ROŽAINĀ vīna gatavošanai

6,45

Komplekts BALTO un ROŽAINĀ vīna gatavošanai

Pilns komplekts balto un rozā vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Šeit atradīsiet visus galvenos piedevas, kas nepieciešamas vīna pagatavošanai no sākuma līdz beigām, kā arī dažādas receptes mājas vīna pagatavošanai no āboliem, aronijām, jāņogām, plūmēm, upenēm, bumbieriem, vīnogām un pieneņiem. Izvēloties vēlamās ogas un augļus, Jūs radīsiet vīnu pēc savām vēlmēm. Komplekts piemērots gan sausā, gan saldā mājas vīna gatavošanai no pieneņu un aroniju ziediem, rabarberiem, baltajām jāņogām, dzeltensarkanajām plūmēm, svarainēm, upenēm, zaļajām vīnogām, bumbieriem, āboliem un citiem augļiem un ogām. Komplekts paredzēts līdz 30 l vīna pagatavošanai.

Piegāde 1–3 d.d.

Noliktavā 5 prece/-es

SKU: 642 Kategorijas: , ,

Apraksts

Komplekts BALTO un ROŽAINĀ vīna gatavošanai

Pilns komplekts balto un rozā vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Šeit atradīsiet visus galvenos papildinājumus, kas nepieciešami vīna pagatavošanai no sākuma līdz beigām, kā arī dažādas receptes mājas vīna pagatavošanai no āboliem, aronijām, jāņogām, plūmēm, upenēm, bumbieriem, vīnogām un pieneņiem. Izvēloties vēlamās ogas un augļus, Jūs radīsiet vīnu pēc savām vēlmēm. Komplekts piemērots gan sausā, gan saldā mājas vīna gatavošanai no pieneņu un aroniju ziediem, rabarberiem, baltajām jāņogām, dzeltensarkanajām plūmēm, svarainēm, upenēm, zaļajām vīnogām, bumbieriem, āboliem un citiem augļiem un ogām. Komplekts paredzēts līdz 30 l vīna pagatavošanai.

IEPAKOJUMĀ ATRADĪSIET:

„A“ PACIŅA – PEKTĪNA FERMENTS. Sašķeļ augļu pektīnu un palielina sulu izdalīšanos par 10–15%, tādējādi vīni labāk dzidrinās. Sastāvdaļas: Pektolāze. Neto daudzums: 5 g.

„E“ PACIŅA – VĪNA RAUGS. Sastāvdaļas: sausais raugs Saccharomyces cerevisiae. Neto daudzums: 10 g.

„B“ PACIŅA – BAROŠANAS LĪDZEKĻI RAUGAM. Nepieciešami rauga barošanai un aktivitātes palielināšanai. Sastāvdaļas: amonija fosfāts, lipnuma regulētājs CELULOZE, vitamīns B1 (tiamīns). Neto daudzums: 10 g.

„H“ PACIŅA – KONSERVANTS VĪNAM. Aptur mikroorganismu attīstību un aizsargā vīnu no bojāšanās. Lietojams vīna konservēšanai. Sastāvdaļas: konservants kālija sorbāts, konservants KĀLIJA METABISULFĪTS, antioksidants askorbīnskābe. Neto daudzums: 10 g.

„J“ UN „K“ PACIŅAS – VĪNA DZIDRINĀŠANAI.

„J“ – silīcija dioksīda 30% šķīdums SIL FLOC. Sastāvdaļas: ūdens, lipnuma regulētājs silīcija dioksīds. Neto daudzums: 15 g.

„K“ – želatīna šķīdums ar sēra dioksīdu CLARGEL. Sastāvdaļas: ūdens, želatīns, konservants SĒRA DIOKSĪDS. Neto daudzums: 15 g („K“ – 10 g).

Ražotājs: ENARTIS, ITĀLIJA

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Komplekts BALTO un ROŽAINĀ vīna gatavošanai”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *