Raugs MEDUS ALUS gatavošanai

2,00

Raugs MEDUS ALUS gatavošanai

ĪPAŠĪBAS:

Sastāvdaļas: sausais raugs Saccharomyces cerevisiae.
Neto daudzums: 10 g.
Optimālā temperatūra medus alus fermentācijai: 22–25°C,
Maksimālā temperatūra: 27°C.
Paciņa pietiek līdz 30 l medus alus pagatavošanai.

Piegāde 1–3 d.d.

Noliktavā 5 prece/-es

SKU: 643 Kategorijas: ,

Apraksts

Raugs MEDUS ALUS gatavošanai

ĪPAŠĪBAS:

Sastāvdaļas: sausais raugs Saccharomyces cerevisiae.
Neto daudzums: 10 g.
Optimālā temperatūra medus alus fermentācijai: 22–25°C,
Maksimālā temperatūra: 27°C.
Paciņa pietiek līdz 30 l medus alus pagatavošanai.

Ražotājs: CBF DRINKIT, ZVIEDRIJA

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Raugs MEDUS ALUS gatavošanai”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *