STEINBERGER vīna raugs

2,30

STEINBERGER VYNO MIELĖS

Tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, pienių, žaliųjų vynuogių, baltųjų serbentų, rabarbarų ir sulos. Naudojamos sauso vyno gamybai.
Optimali fermentacijos temperatūra: 22–25°C, maksimali – 27°C.

  • Pakelio užtenka iki 30 l vyno.
  • Grynasis kiekis: 10 g.

Pristatymas per 1–3 d.d.

Noliktavā 5 prece/-es

SKU: 607 Kategorijas: ,

Apraksts

STEINBERGER VĪNA RAUGS

Piemērots baltvīnu gatavošanai no ērkšķogām, āboliem, pienenēm, zaļajām vīnogām, baltajām jāņogām, rabarberiem un sulas. Izmantojams sausa vīna ražošanai.
Optimālā vīna fermentācijas temperatūra: 22–25°C, maksimālā 27°C.

Iepakojuma pietiek līdz 30 litru vīna pagatavošanai.
Neto daudzums: 10 g.
Sastāvdaļas: Sausais Saccharomyces Cerevisiae raugs.

Ražotājs: CBF DRINKIT, ZVIEDRIJA.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “STEINBERGER vīna raugs”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jums arī varētu patikt…