STEINBERGER vīna raugs
€2,30
STEINBERGER VYNO MIELĖS
Tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, pienių, žaliųjų vynuogių, baltųjų serbentų, rabarbarų ir sulos. Naudojamos sauso vyno gamybai.
Optimali fermentacijos temperatūra: 22–25°C, maksimali – 27°C.
- Pakelio užtenka iki 30 l vyno.
- Grynasis kiekis: 10 g.
Pristatymas per 1–3 d.d.
Noliktavā 5 prece/-es
Apraksts
STEINBERGER VĪNA RAUGS
Piemērots baltvīnu gatavošanai no ērkšķogām, āboliem, pienenēm, zaļajām vīnogām, baltajām jāņogām, rabarberiem un sulas. Izmantojams sausa vīna ražošanai.
Optimālā vīna fermentācijas temperatūra: 22–25°C, maksimālā 27°C.
Iepakojuma pietiek līdz 30 litru vīna pagatavošanai.
Neto daudzums: 10 g.
Sastāvdaļas: Sausais Saccharomyces Cerevisiae raugs.
Ražotājs: CBF DRINKIT, ZVIEDRIJA.









Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.