CHERESO vīna raugs

2,30

CHERESO VĪNA RAUGS

Šis vīna raugs ir piemērots baltvīnu gatavošanai no ērkšķogām, āboliem, bumbieriem, mežrozītēm, pīlādžiem, dzeltenajām plūmēm, dzeltenajām jāņogām, rabarberiem, zaļajām vīnogām, pienenēm, sulas, kā arī medeņiem.
CHERESO vīna raugs ir piemērots gan sausu, gan saldu deserta mājas vīnu ar augstu alkohola saturu gatavošanai.
Optimālā vīna fermentācijas temperatūra: 22–25°C, maksimālā 27°C.

Neto daudzums: 10 g.
Iepakojuma pietiek līdz 30 litru vīna pagatavošanai.

Piegāde 1–3 d.d.

Noliktavā 5 prece/-es

SKU: 606 Kategorijas: ,

Apraksts

CHERESO VĪNA RAUGS

Šis vīna raugs ir piemērots baltvīnu gatavošanai no ērkšķogām, āboliem, bumbieriem, mežrozītēm, pīlādžiem, dzeltenajām plūmēm, dzeltenajām jāņogām, rabarberiem, zaļajām vīnogām, pienenēm, sulas, kā arī medeņiem.
CHERESO vīna raugs ir piemērots gan sausu, gan saldu deserta mājas vīnu ar augstu alkohola saturu gatavošanai.
Optimālā vīna fermentācijas temperatūra: 22–25°C, maksimālā 27°C.

Neto daudzums: 10 g.
Iepakojuma pietiek līdz 30 litru vīna pagatavošanai.

Sastāvdaļas: Sausais Saccharomyces Cerevisiae raugs.

Ražotājs: CBF DRINKIT, ZVIEDRIJA.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “CHERESO vīna raugs”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jums arī varētu patikt…