BURGUNDIEŠA vīna raugs
€2,30
„BOURGOGNE” BURGUNDIEŠA VĪNA RAUGS –
Piemērots sarkanvīnu gatavošanai no sarkanajām un melnajām jāņogām, ķiršiem, mellenēm, zilajām vīnogām, kazenēm. Labākā temperatūra vīna fermentācijai 22–25°C, maksimālā 27°C.
Vienas paciņas rauga pietiek 25 litriem mājvīna pagatavošanai.
Piegāde 1–3 d.d.
Noliktavā 5 prece/-es
Apraksts
“BOURGOGNE” BURGUNDIEŠA VĪNA RAUGS –
Piemērots sarkanvīnu gatavošanai no sarkanajām un melnajām jāņogām, ķiršiem, mellenēm, zilajām vīnogām, kazenēm. Labākā temperatūra vīna fermentācijai 22–25°C, maksimālā 27°C.
Piezīme: temperatūrā virs +30°C raugs iet bojā.
Vienas paciņas rauga pietiek 25 litriem mājvīna pagatavošanai.
Sastāvdaļas: sausās Saccharomyces Cerevisiae rauga sēnes.
Neto daudzums: 10 g.
Ražotājs: CBF DRINKIT, ZVIEDRIJA.







Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.