BURGUNDIEŠA vīna raugs

2,30

„BOURGOGNE” BURGUNDIEŠA VĪNA RAUGS –
Piemērots sarkanvīnu gatavošanai no sarkanajām un melnajām jāņogām, ķiršiem, mellenēm, zilajām vīnogām, kazenēm. Labākā temperatūra vīna fermentācijai 22–25°C, maksimālā 27°C.

Vienas paciņas rauga pietiek 25 litriem mājvīna pagatavošanai.

Piegāde 1–3 d.d.

Noliktavā 5 prece/-es

SKU: 583 Kategorijas: ,

Apraksts

“BOURGOGNE” BURGUNDIEŠA VĪNA RAUGS –
Piemērots sarkanvīnu gatavošanai no sarkanajām un melnajām jāņogām, ķiršiem, mellenēm, zilajām vīnogām, kazenēm. Labākā temperatūra vīna fermentācijai 22–25°C, maksimālā 27°C.
Piezīme: temperatūrā virs +30°C raugs iet bojā.

Vienas paciņas rauga pietiek 25 litriem mājvīna pagatavošanai.
Sastāvdaļas: sausās Saccharomyces Cerevisiae rauga sēnes.

Neto daudzums: 10 g.

Ražotājs: CBF DRINKIT, ZVIEDRIJA.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “BURGUNDIEŠA vīna raugs”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *