Universālie vīna raugi SC

1,30

UNIVERSĀLIE VĪNA RAUGI SC

Derīgi balto un sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Īpaši piemēroti saldo vīnu gatavošanai.

Alkohola tolerance: 13 %.
Iepakojuma daudzuma pietiek 30 l vīna.

Piegāde 1–3 darba dienu laikā.

Noliktavā 2 prece/-es

SKU: 610 Kategorijas: ,

Apraksts

UNIVERSĀLIE VĪNA RAUGI SC

Derīgi balto un sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Īpaši piemēroti saldo vīnu gatavošanai.

Sastāvdaļas: sausie raugi Saccharomyces cerevisiae.
Gatavo tīrā masa: 10 g.
Uzglabāt sausā vietā.

Lietošanas veids:

Raugus sajaukt ar 300 ml vārīta un atdzesēta ūdens līdz 22–30°C, pievienot pusi tējkarotes cukura un ļaut nostāvēties 30 minūtes.

Vēlreiz sajaukt un ieliet raušanas traukā ar masu.
Temperatūras starpība starp sagatavotajiem raugiem un masu nedrīkst pārsniegt 10°C.
Rūgšana sākas aptuveni pēc 10 stundām.
UZMANĪBU: Pie temperatūras virs 38°C raugi tiek bojāti.

Alkohola tolerance: 13 %.
Iepakojuma daudzuma pietiek 30 l vīna.
Fermentācijas temperatūra: 18 – 32°C. Savvaļas raugiem “NEUTR”.

Ražotājs: Enartis, Itālija.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Universālie vīna raugi SC”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *