Universālie vīna raugi SC
€1,30
UNIVERSĀLIE VĪNA RAUGI SC
Derīgi balto un sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Īpaši piemēroti saldo vīnu gatavošanai.
Alkohola tolerance: 13 %.
Iepakojuma daudzuma pietiek 30 l vīna.
Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
Noliktavā 2 prece/-es
Apraksts
UNIVERSĀLIE VĪNA RAUGI SC
Derīgi balto un sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Īpaši piemēroti saldo vīnu gatavošanai.
Sastāvdaļas: sausie raugi Saccharomyces cerevisiae.
Gatavo tīrā masa: 10 g.
Uzglabāt sausā vietā.
Lietošanas veids:
Raugus sajaukt ar 300 ml vārīta un atdzesēta ūdens līdz 22–30°C, pievienot pusi tējkarotes cukura un ļaut nostāvēties 30 minūtes.
Vēlreiz sajaukt un ieliet raušanas traukā ar masu.
Temperatūras starpība starp sagatavotajiem raugiem un masu nedrīkst pārsniegt 10°C.
Rūgšana sākas aptuveni pēc 10 stundām.
UZMANĪBU: Pie temperatūras virs 38°C raugi tiek bojāti.
Alkohola tolerance: 13 %.
Iepakojuma daudzuma pietiek 30 l vīna.
Fermentācijas temperatūra: 18 – 32°C. Savvaļas raugiem “NEUTR”.
Ražotājs: Enartis, Itālija.







Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.