Vīna raugi AROMA WHITE
€1,60
VĪNA RAUGI AROMA WHITE
Raugi balto, rozā un jaunā vīna gatavošanai no upenēm, baltajām vīnogām, baltajiem jāņogiem, avenes, zemenēm, āboliem, bumbieriem, cidonijām u.c.
Temperatūra un barības vielas var būtiski ietekmēt vīna kvalitāti.
Fermentējot 14–16°C temperatūrā, vīnos izceļas citrusaugļu notis. Augstāka temperatūra (17–22°C) rada saldākas augļu aromātu nianses.
Gatavo tīrā masa: 10 g.
Alkohola tolerance: 15 %.
Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
Noliktavā 5 prece/-es
Apraksts
VĪNA RAUGI AROMA WHITE
Raugi balto, rozā un jaunā vīna gatavošanai no upenēm, baltajām vīnogām, baltajiem jāņogiem, avenes, zemenēm, āboliem, bumbieriem, cidonijām u.c.
Temperatūra un barības vielas var būtiski ietekmēt vīna kvalitāti.
Fermentējot 14–16°C temperatūrā, vīnos izceļas citrusaugļu notis. Augstāka temperatūra (17–22°C) rada saldākas augļu aromātu nianses.
Sastāvdaļas: sausie raugi Saccharomyces cerevisiae.
Gatavo tīrā masa: 10 g.
Alkohola tolerance: 15 %.
Fermentācijas temperatūra: 14 – 24°C.
Toleranta citām rauga sugām: “KILLER” (iznīcina citas rauga sugas).
Lietošanas veids:
Raugus sajaukt ar 300 ml vārīta un atdzesēta ūdens līdz 22–30°C, pievienot pusi tējkarotes cukura un ļaut nostāvēties 30 minūtes.
Vēlreiz sajaukt un ieliet raušanas traukā ar masu. Rūgšana sākas aptuveni pēc 10 stundām.
UZMANĪBU: Pie temperatūras virs 40°C raugi tiek bojāti.
Ražotājs: Enartis, Itālija.







Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.