• Vīna raugs SHARDONNAY-TOP ESSENCE
    • Vīna raugs SHARDONNAY-TOP ESSENCE
    • Vīna raugs SHARDONNAY-TOP ESSENCE

    • 1,60
    • VĪNA RAUGS SHARDONNAY-TOP ESSENCE Jauno baltā un rozā vīna gatavošanai. Piemērots aromātisku, saldu vīnu gatavošanai no upenēm, baltajām vīnogām, baltajām jāņogām, avenēm, zemenēm, āboliem, bumbieriem, pieneņiem u.c. Nodrošina intensīvu sekundāro aromātu veidošanos. Nekavējoties pēc fermentācijas vīns ir svaigs un piemērots lietošanai pat bez nobriešanas. Sastāvdaļas: sausais raugs Saccharomyces cerevisiae bayanus.Neto daudzums: 10 g. Paciņa pietiek līdz 30 l vīna pagatavošanai.…
    • Pievienot grozam
  • Vīna raugs SYRAZ – ES 488
    • Vīna raugs SYRAZ – ES 488
    • Vīna raugs SYRAZ – ES 488

    • 1,58
    • VĪNA RAUGS SYRAZ – ES 488 Vidējas nobriešanas, aromātisku, sarkano un rozā vīnu gatavošanai. Piemērots vīnu gatavošanai no mellenēm, zilajām vīnogām, avenēm, zemenēm, ķiršiem, melnajām jāņogām, aronijām u.c. Ar šo raugu ieteicams izmantot barošanas līdzekļus. Neto daudzums: 10 g.Paciņa pietiek līdz 30 l vīna pagatavošanai. Piegāde 1–3 d.d.  
    • Pievienot grozam
  • Vīna raugs REDFRUIT – BOŽOLĒ
    • Vīna raugs REDFRUIT – BOŽOLĒ
    • Vīna raugs REDFRUIT – BOŽOLĒ

    • 1,60
    • Vīna raugs REDFRUIT – BOŽOLĒ VĪNA RAUGS FERM REDFRUIT „BOŽOLĒ NUVO” tipa raugs aromātisku, sarkano un rozā, jauno vīnu gatavošanai. Piemērots vīnu gatavošanai no mellenēm, zilajām vīnogām, avenēm, zemenēm, ķiršiem, melnajām jāņogām, aronijām u.c. Sastāvdaļas: sausais raugs Saccharomyces cerevisiae. Neto daudzums: 10 g.Paciņa rauga pietiek līdz 30 l vīna pagatavošanai. Alkohola tolerance: 16% Piegāde 1–3 d.d.
    • Pievienot grozam
  • Komplekts BALTO un ROŽAINĀ vīna gatavošanai
    • Komplekts BALTO un ROŽAINĀ vīna gatavošanai
    • Komplekts BALTO un ROŽAINĀ vīna gatavošanai

    • 6,45
    • Komplekts BALTO un ROŽAINĀ vīna gatavošanai Pilns komplekts balto un rozā vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Šeit atradīsiet visus galvenos piedevas, kas nepieciešamas vīna pagatavošanai no sākuma līdz beigām, kā arī dažādas receptes mājas vīna pagatavošanai no āboliem, aronijām, jāņogām, plūmēm, upenēm, bumbieriem, vīnogām un pieneņiem. Izvēloties vēlamās ogas un augļus, Jūs radīsiet vīnu pēc savām vēlmēm. Komplekts…
    • Pievienot grozam
  • Komplekts SARKANĀ vīna gatavošanai
    • Komplekts SARKANĀ vīna gatavošanai
    • Komplekts SARKANĀ vīna gatavošanai

    • 6,45
    • Komplekts SARKANĀ vīna gatavošanai Pilns komplekts sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Šeit atradīsiet visus galvenos piedevas, kas nepieciešamas vīna pagatavošanai no sākuma līdz beigām, kā arī dažādas receptes mājas vīna pagatavošanai no aveņu, melleņu, zemeņu, upenēm, jāņogām, ķiršiem un vīnogām. Izvēloties vēlamās ogas un augļus, Jūs radīsiet vīnu pēc savām vēlmēm. Komplekts piemērots gan sausā, gan saldā…
    • Pievienot grozam
  • UNIVERSĀLS KOMPLEKTS MĀJRAŽOTĀ VĪNA GATAVOŠANAI
    • UNIVERSĀLS KOMPLEKTS MĀJRAŽOTĀ VĪNA GATAVOŠANAI
    • UNIVERSĀLS KOMPLEKTS MĀJRAŽOTĀ VĪNA GATAVOŠANAI

    • 6,30
    • UNIVERSĀLS KOMPLEKTS MĀJRAŽOTĀ VĪNA GATAVOŠANAI Pilns universāls komplekts balto un sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Šeit atradīsiet visus galvenos piedevas, kas nepieciešamas vīna pagatavošanai no sākuma līdz beigām, kā arī dažādas receptes, kā pagatavot mājas vīnu. Izvēloties vēlamās ogas un augļus, Jūs radīsiet vīnu pēc savām vēlmēm. Komplekts piemērots gan sausā, gan saldā mājas vīna gatavošanai no…
    • Pievienot grozam
  • Raugs COOBRA 48
    • Out of Stock
      Raugs COOBRA 48
    • Raugs COOBRA 48

    • 3,40
    • Super aktīvās rauga kultūras „COOBRA 48” ALKOHOLA TOLERANCE LĪDZ 21% Tās ir īpaši ātras fermentācijas rauga kultūras. Fermentācija notiek no 2 līdz 5 dienām. PAGATAVOŠANAS VEIDS: 6–8 kg cukura aplejiet ar 21 litru silta ūdens līdz +25°C un labi samaisiet. Piepildiet trauku līdz 25 l.Iebērt paciņas saturu un labi samaisiet. Optimālā apkārtējās vides temperatūra 20–25°C. Svārstoties temperatūrai, fermentācija var ieilgt.…
    • Lasīt vairāk
  • Super aktīvās rauga kultūras COOBRA 8
    • Super aktīvās rauga kultūras COOBRA 8
    • Super aktīvās rauga kultūras COOBRA 8

    • 4,10
    • Ātras fermentācijas super aktīvās rauga kultūras Coobra 8ALKOHOLA TOLERANCE LĪDZ 18% PAGATAVOŠANAS VEIDS: 8 kg cukura aplejiet ar 20 litriem silta ūdens līdz +30°C un labi samaisiet. Piepildiet trauku līdz 25 l. Iebērt paciņas saturu un labi samaisiet.Pie pastāvīgas temperatūras fermentācija notiek 2–3 dienas. Optimālā apkārtējās vides temperatūra 20–30°C. Svārstoties temperatūrai, fermentācija var ilgt līdz 10 dienām. Piegāde 1–3 d.d.
    • Pievienot grozam
  • Superaktīvie raugi T3
    • Superaktīvie raugi T3
    • Superaktīvie raugi T3

    • 2,95
    • Superaktīvie raugi T3 Lietošanas veids: 6–7 kg cukura aplej ar 21 l silta ūdens (+25°C) un labi samaisa. Pievieno raugu un labi samaisa. Paciņas saturs pietiek 25 l. Optimālā apkārtējās vides temperatūra: +20–25°C. Temperatūras svārstību gadījumā fermentācija var ilgāk turpināties. 6 kg cukura fermentē 3 dienu laikā līdz 15% alkohola.7 kg cukura fermentē 5 dienu laikā līdz 17% alkohola. Piegāde…
    • Pievienot grozam
  • Superaktīvie raugi Cobra-6
    • Superaktīvie raugi Cobra-6
    • Superaktīvie raugi Cobra-6

    • 2,70
    • Superaktīvie raugi Cobra-6 Lietošanas veids: 6 kg cukura aplej ar 21 l silta ūdens (+30°C) un labi samaisa. Ja nepieciešams, trauku piepilda līdz 25 l.Pēc tam pievieno raugu un labi samaisa. Pie nemainīgas apkārtējās temperatūras fermentācija notiek 2–3 dienas.Optimālā apkārtējās vides temperatūra: 20–30°C. Temperatūras svārstību gadījumā fermentācija var ilgāk turpināties. Neto svars: 90 g.ALKOHOLA IZTURĪBA: 14% Šī daudzuma pietiek 25…
    • Pievienot grozam
  • Spirtmīklas raugi COOBRA MEGA PACK 25 kg
    • Spirtmīklas raugi COOBRA MEGA PACK 25 kg
    • Spirtmīklas raugi COOBRA MEGA PACK 25 kg

    • 7,80
    • Superaktīvās raugi „COOBRA MEGA PACK” paredzēti 25 kg cukura. ALKOHOLA IZTURĪBA LĪDZ 18%. Fermentācija notiek 4–6 dienu laikā. Sagatavošanas veids: 25 kg cukura vai 28 kg dekstrozes aplej ar 40 litriem silta ūdens (līdz +40°C) un labi samaisa.Piepilda trauku ar aukstu ūdeni līdz 100 l.Pievieno paciņas saturu un labi samaisa.Optimālā apkārtējās vides temperatūra: 22–28°C. Temperatūras svārstību gadījumā fermentācija var aizņemt…
    • Pievienot grozam
  • Vīna raugi E 123
    • Vīna raugi E 123
    • Vīna raugi E 123

    • 1,60
    • VĪNA RAUGI ES 123 Raugi ieteicami nefermentētu, aromātisku balto vīnu gatavošanai no upenēm, baltajām vīnogām, baltajiem jāņogiem, avenes, zemenēm, āboliem, bumbieriem, cidonijām u.c.Fermentācijas laikā uzlabo aromātisko kvalitāti un sekundāro aromātu ražošanu. Fermentācijas sākumā, nodrošinot atbilstošu aminoskābju barošanu, šī rauga celms sintezē savienojumus, kas veicina vīna sekundāros aromātus (piem., svaigu ābolu, citrusaugļu vai ziedu notis).Īpaši piemēroti saldo vai pus-saldo vīnu gatavošanai…
    • Pievienot grozam
  • Vīna raugi AROMA WHITE
    • Vīna raugi AROMA WHITE
    • Vīna raugi AROMA WHITE

    • 1,60
    • VĪNA RAUGI AROMA WHITE Raugi balto, rozā un jaunā vīna gatavošanai no upenēm, baltajām vīnogām, baltajiem jāņogiem, avenes, zemenēm, āboliem, bumbieriem, cidonijām u.c.Temperatūra un barības vielas var būtiski ietekmēt vīna kvalitāti.Fermentējot 14–16°C temperatūrā, vīnos izceļas citrusaugļu notis. Augstāka temperatūra (17–22°C) rada saldākas augļu aromātu nianses. Gatavo tīrā masa: 10 g. Alkohola tolerance: 15 %. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
    • Pievienot grozam
  • Universālie vīna raugi SC
    • Universālie vīna raugi SC
    • Universālie vīna raugi SC

    • 1,30
    • UNIVERSĀLIE VĪNA RAUGI SC Derīgi balto un sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Īpaši piemēroti saldo vīnu gatavošanai. Alkohola tolerance: 13 %.Iepakojuma daudzuma pietiek 30 l vīna. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
    • Pievienot grozam
  • Vīna raugi TOP 15
    • Vīna raugi TOP 15
    • Vīna raugi TOP 15

    • 1,60
    • Derīgi stipro, balto, rozā un sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Īpaši ieteicamas raugi putojošu vai grūti fermentējamu vīnu gatavošanai (piem., no mellenēm). Der izmantot otrās fermentācijas laikā pudelēs. Tāpat iespējams izmantot, kad fermentācija iestrēgst. Alkohola tolerance līdz 17 %.Šī daudzuma pietiek 30 l misas vai sulas. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
    • Pievienot grozam
  • PORTVEIN VYNO MIELĖS
    • PORTVEIN VYNO MIELĖS
    • PORTVEIN VYNO MIELĖS

    • 2,30
    • PORTVEIN VĪNA RAUGS Piemērots sarkanvīnu gatavošanai no melnajām un sarkanajām jāņogām, zilajām plūmēm, ķiršiem, mellenēm, zilajām un sarkanajām vīnogām, upenēm, aronijām, avenēm un zemenēm.PORTVEIN vīna raugs ir piemērots gan sausajiem, gan saldajiem mājas vīniem ar augstu alkohola saturu. Optimālā fermentācijas temperatūra: 22–25°C Maksimālā temperatūra: 27°C Piezīme: pie temperatūras virs +30°C raugs iet bojā Sastāvdaļas: sausais Saccharomyces Cerevisiae raugsNeto daudzums: 10…
    • Pievienot grozam
  • STEINBERGER vīna raugs
    • STEINBERGER vīna raugs
    • STEINBERGER vīna raugs

    • 2,30
    • STEINBERGER VYNO MIELĖS Tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, pienių, žaliųjų vynuogių, baltųjų serbentų, rabarbarų ir sulos. Naudojamos sauso vyno gamybai.Optimali fermentacijos temperatūra: 22–25°C, maksimali – 27°C. Pakelio užtenka iki 30 l vyno. Grynasis kiekis: 10 g. Pristatymas per 1–3 d.d.
    • Pievienot grozam
  • CHERESO vīna raugs
    • CHERESO vīna raugs
    • CHERESO vīna raugs

    • 2,30
    • CHERESO VĪNA RAUGS Šis vīna raugs ir piemērots baltvīnu gatavošanai no ērkšķogām, āboliem, bumbieriem, mežrozītēm, pīlādžiem, dzeltenajām plūmēm, dzeltenajām jāņogām, rabarberiem, zaļajām vīnogām, pienenēm, sulas, kā arī medeņiem.CHERESO vīna raugs ir piemērots gan sausu, gan saldu deserta mājas vīnu ar augstu alkohola saturu gatavošanai.Optimālā vīna fermentācijas temperatūra: 22–25°C, maksimālā 27°C. Neto daudzums: 10 g.Iepakojuma pietiek līdz 30 litru vīna pagatavošanai.…
    • Pievienot grozam
  • MADEIRA VĪNA RAUGS
    • MADEIRA VĪNA RAUGS
    • MADEIRA VĪNA RAUGS

    • 2,30
    • MADEIRA VĪNA RAUGS Šis vīna raugs piemērots balto vīnu gatavošanai no upenēm, āboliem, bumbieriem, rožkoka ogām, pīlādžiem, dzeltenajām plūmēm, dzeltenajām jāņogām, rabarberiem, zaļajām vīnogām, pienēm, sulām, kā arī medus vīna (midus) gatavošanai. Madeira vīna raugs piemērots gan sauso, gan saldo desertvīnu gatavošanai ar augstu alkohola saturu.Labākā temperatūra vīna fermentācijai 22–25°C, maksimālā 27°C. Vienas paciņas pietiek līdz 30 litriem vīna. Piegāde…
    • Pievienot grozam
  • BORDO vīna raugs
    • BORDO vīna raugs
    • BORDO vīna raugs

    • 2,30
    • BORDO VĪNA RAUGS Šis vīna raugs piemērots sarkanvīnu gatavošanai no melnajām un sarkanajām jāņogām, zilajām plūmēm, ķiršiem, mellenēm, zilajām un sarkanajām vīnogām, kazenēm, aronijām, avenēm, zemenēm. Bordo vīna raugs vislabāk piemērots sausā mājvīna gatavošanai. Labākā temperatūra vīna fermentācijai 22–25°C, maksimālā 27°C. Vienas paciņas rauga pietiek 25 litriem mājvīna pagatavošanai. Piegāde 1–3 d.d.
    • Pievienot grozam
  • BURGUNDIEŠA vīna raugs
    • BURGUNDIEŠA vīna raugs
    • BURGUNDIEŠA vīna raugs

    • 2,30
    • „BOURGOGNE” BURGUNDIEŠA VĪNA RAUGS –Piemērots sarkanvīnu gatavošanai no sarkanajām un melnajām jāņogām, ķiršiem, mellenēm, zilajām vīnogām, kazenēm. Labākā temperatūra vīna fermentācijai 22–25°C, maksimālā 27°C. Vienas paciņas rauga pietiek 25 litriem mājvīna pagatavošanai. Piegāde 1–3 d.d.
    • Pievienot grozam