VĪNA RAUGS SHARDONNAY-TOP ESSENCE Jauno baltā un rozā vīna gatavošanai. Piemērots aromātisku, saldu vīnu gatavošanai no upenēm, baltajām vīnogām, baltajām jāņogām, avenēm, zemenēm, āboliem, bumbieriem, pieneņiem u.c. Nodrošina intensīvu sekundāro aromātu veidošanos. Nekavējoties pēc fermentācijas vīns ir svaigs un piemērots lietošanai pat bez nobriešanas. Sastāvdaļas: sausais raugs Saccharomyces cerevisiae bayanus.Neto daudzums: 10 g. Paciņa pietiek līdz 30 l vīna pagatavošanai.…
Komplekts BALTO un ROŽAINĀ vīna gatavošanai Pilns komplekts balto un rozā vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Šeit atradīsiet visus galvenos piedevas, kas nepieciešamas vīna pagatavošanai no sākuma līdz beigām, kā arī dažādas receptes mājas vīna pagatavošanai no āboliem, aronijām, jāņogām, plūmēm, upenēm, bumbieriem, vīnogām un pieneņiem. Izvēloties vēlamās ogas un augļus, Jūs radīsiet vīnu pēc savām vēlmēm. Komplekts…
Komplekts SARKANĀ vīna gatavošanai Pilns komplekts sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Šeit atradīsiet visus galvenos piedevas, kas nepieciešamas vīna pagatavošanai no sākuma līdz beigām, kā arī dažādas receptes mājas vīna pagatavošanai no aveņu, melleņu, zemeņu, upenēm, jāņogām, ķiršiem un vīnogām. Izvēloties vēlamās ogas un augļus, Jūs radīsiet vīnu pēc savām vēlmēm. Komplekts piemērots gan sausā, gan saldā…
UNIVERSĀLS KOMPLEKTS MĀJRAŽOTĀ VĪNA GATAVOŠANAI Pilns universāls komplekts balto un sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Šeit atradīsiet visus galvenos piedevas, kas nepieciešamas vīna pagatavošanai no sākuma līdz beigām, kā arī dažādas receptes, kā pagatavot mājas vīnu. Izvēloties vēlamās ogas un augļus, Jūs radīsiet vīnu pēc savām vēlmēm. Komplekts piemērots gan sausā, gan saldā mājas vīna gatavošanai no…
Super aktīvās rauga kultūras „COOBRA 48” ALKOHOLA TOLERANCE LĪDZ 21% Tās ir īpaši ātras fermentācijas rauga kultūras. Fermentācija notiek no 2 līdz 5 dienām. PAGATAVOŠANAS VEIDS: 6–8 kg cukura aplejiet ar 21 litru silta ūdens līdz +25°C un labi samaisiet. Piepildiet trauku līdz 25 l.Iebērt paciņas saturu un labi samaisiet. Optimālā apkārtējās vides temperatūra 20–25°C. Svārstoties temperatūrai, fermentācija var ieilgt.…
Ātras fermentācijas super aktīvās rauga kultūras Coobra 8ALKOHOLA TOLERANCE LĪDZ 18% PAGATAVOŠANAS VEIDS: 8 kg cukura aplejiet ar 20 litriem silta ūdens līdz +30°C un labi samaisiet. Piepildiet trauku līdz 25 l. Iebērt paciņas saturu un labi samaisiet.Pie pastāvīgas temperatūras fermentācija notiek 2–3 dienas. Optimālā apkārtējās vides temperatūra 20–30°C. Svārstoties temperatūrai, fermentācija var ilgt līdz 10 dienām. Piegāde 1–3 d.d.
Superaktīvie raugi T3 Lietošanas veids: 6–7 kg cukura aplej ar 21 l silta ūdens (+25°C) un labi samaisa. Pievieno raugu un labi samaisa. Paciņas saturs pietiek 25 l. Optimālā apkārtējās vides temperatūra: +20–25°C. Temperatūras svārstību gadījumā fermentācija var ilgāk turpināties. 6 kg cukura fermentē 3 dienu laikā līdz 15% alkohola.7 kg cukura fermentē 5 dienu laikā līdz 17% alkohola. Piegāde…
Superaktīvie raugi Cobra-6 Lietošanas veids: 6 kg cukura aplej ar 21 l silta ūdens (+30°C) un labi samaisa. Ja nepieciešams, trauku piepilda līdz 25 l.Pēc tam pievieno raugu un labi samaisa. Pie nemainīgas apkārtējās temperatūras fermentācija notiek 2–3 dienas.Optimālā apkārtējās vides temperatūra: 20–30°C. Temperatūras svārstību gadījumā fermentācija var ilgāk turpināties. Neto svars: 90 g.ALKOHOLA IZTURĪBA: 14% Šī daudzuma pietiek 25…
Superaktīvās raugi „COOBRA MEGA PACK” paredzēti 25 kg cukura. ALKOHOLA IZTURĪBA LĪDZ 18%. Fermentācija notiek 4–6 dienu laikā. Sagatavošanas veids: 25 kg cukura vai 28 kg dekstrozes aplej ar 40 litriem silta ūdens (līdz +40°C) un labi samaisa.Piepilda trauku ar aukstu ūdeni līdz 100 l.Pievieno paciņas saturu un labi samaisa.Optimālā apkārtējās vides temperatūra: 22–28°C. Temperatūras svārstību gadījumā fermentācija var aizņemt…
VĪNA RAUGI AROMA WHITE Raugi balto, rozā un jaunā vīna gatavošanai no upenēm, baltajām vīnogām, baltajiem jāņogiem, avenes, zemenēm, āboliem, bumbieriem, cidonijām u.c.Temperatūra un barības vielas var būtiski ietekmēt vīna kvalitāti.Fermentējot 14–16°C temperatūrā, vīnos izceļas citrusaugļu notis. Augstāka temperatūra (17–22°C) rada saldākas augļu aromātu nianses. Gatavo tīrā masa: 10 g. Alkohola tolerance: 15 %. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
UNIVERSĀLIE VĪNA RAUGI SC Derīgi balto un sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Īpaši piemēroti saldo vīnu gatavošanai. Alkohola tolerance: 13 %.Iepakojuma daudzuma pietiek 30 l vīna. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
Derīgi stipro, balto, rozā un sarkano vīnu gatavošanai no dažādām ogām un augļiem. Īpaši ieteicamas raugi putojošu vai grūti fermentējamu vīnu gatavošanai (piem., no mellenēm). Der izmantot otrās fermentācijas laikā pudelēs. Tāpat iespējams izmantot, kad fermentācija iestrēgst. Alkohola tolerance līdz 17 %.Šī daudzuma pietiek 30 l misas vai sulas. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
PORTVEIN VĪNA RAUGS Piemērots sarkanvīnu gatavošanai no melnajām un sarkanajām jāņogām, zilajām plūmēm, ķiršiem, mellenēm, zilajām un sarkanajām vīnogām, upenēm, aronijām, avenēm un zemenēm.PORTVEIN vīna raugs ir piemērots gan sausajiem, gan saldajiem mājas vīniem ar augstu alkohola saturu. Optimālā fermentācijas temperatūra: 22–25°C Maksimālā temperatūra: 27°C Piezīme: pie temperatūras virs +30°C raugs iet bojā Sastāvdaļas: sausais Saccharomyces Cerevisiae raugsNeto daudzums: 10…
STEINBERGER VYNO MIELĖS Tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, pienių, žaliųjų vynuogių, baltųjų serbentų, rabarbarų ir sulos. Naudojamos sauso vyno gamybai.Optimali fermentacijos temperatūra: 22–25°C, maksimali – 27°C. Pakelio užtenka iki 30 l vyno. Grynasis kiekis: 10 g. Pristatymas per 1–3 d.d.
CHERESO VĪNA RAUGS Šis vīna raugs ir piemērots baltvīnu gatavošanai no ērkšķogām, āboliem, bumbieriem, mežrozītēm, pīlādžiem, dzeltenajām plūmēm, dzeltenajām jāņogām, rabarberiem, zaļajām vīnogām, pienenēm, sulas, kā arī medeņiem.CHERESO vīna raugs ir piemērots gan sausu, gan saldu deserta mājas vīnu ar augstu alkohola saturu gatavošanai.Optimālā vīna fermentācijas temperatūra: 22–25°C, maksimālā 27°C. Neto daudzums: 10 g.Iepakojuma pietiek līdz 30 litru vīna pagatavošanai.…