• Aktivētā ogle 400 ml
  • Aktivētā ogle 200 ml
  • Vermutzāles
    • Vermutzāles
    • Vermutzāles

    • 3,80
    • VERMUTA zāļu maisījumsVermuta zāļu pietiek 25 litriem vermuta pagatavošanai.Vermuta zāles piešķir jebkuram vīnam vermuta garšu un aromātu.Ar šo zāļu palīdzību var maskēt vīna trūkumus.Ielejot izrūgušā vīnā, zāles tur jāuzglabā 3–10 dienas. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
    • Pievienot grozam
  • Tanīni TAN BLANC
    • Tanīni TAN BLANC
    • Tanīni TAN BLANC

    • 1,20
    • Tanīni TAN BLANC Aizsargā vīnus no oksidācijas un vīnā esošās aromātiskās vielas no aromātu pasliktināšanās. Lietojot tanīnus, uzlabojas vīna skaidrība. Tanīnus var lietot, apstrādājot augļu masu, fermentācijas laikā vai pēc fermentācijas, pirms vīna brandināšanas vai 1–2 nedēļas pirms iepildīšanas pudelēs. Sastāvdaļas: hidrolizēts gallo tanīns.Neto svars: 3 g.Paciņa pietiek līdz 30 l vīna. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
    • Pievienot grozam
  • Tanīni TAN ROUGE
    • Tanīni TAN ROUGE
    • Tanīni TAN ROUGE

    • 1,20
    • Tanīni TAN ROUGE Ļoti efektīvi stabilizē sarkanvīnu krāsu, uzlabo vīna skaidrību un aizsargā vīnu no oksidācijas.Ieteicams tanīnus lietot fermentācijas laikā, pēc fermentācijas pirms vīna brandināšanas vai 1–2 nedēļas pirms iepildīšanas pudelēs. Sastāvdaļas: koncentrēti tanīni (iegūti no eksotiskām koksnes sugām), kastaņu tanīns, tara tanīns.Neto svars: 6 g.Paciņa pietiek līdz 30 l vīna. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
    • Pievienot grozam
  • Vidēja lieluma, vidēji apdedzinātas franču ozolkoka skaidas
    • Vidēja lieluma, vidēji apdedzinātas franču ozolkoka skaidas
    • Vidēja lieluma, vidēji apdedzinātas franču ozolkoka skaidas

    • 2,20
    • VIDĒJĀS LIELUMA, VIDĒJI APDEDZINĀTAS, FRANČU OZOLKOKA SKAIDAS „AROTRAD“ Piešķir vīnam vai alum VANILJAS, CEPTO MANDLES, KARAMELES notis. Izmanto vīna NOBRANDINĀŠANAS laikā. Īpašības: • Piešķir vīna struktūrai notis• Pastiprina sajūtu mutē• Pastiprina salduma sajūtu• Krāsu stabilizācija• Tanīnu ieguldījums Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
    • Pievienot grozam
  • 100 g neapdedzinātas, franču ozolkoka skaidas
    • 100 g neapdedzinātas, franču ozolkoka skaidas
    • 100 g neapdedzinātas, franču ozolkoka skaidas

    • 2,20
    • VIDĒJĀS LIELUMA, NEAPDEDZINĀTAS, FRANČU OZOLKOKA SKAIDAS „AROPRIME“ Izmanto vīna FERMENTĀCIJAS laikā.Piešķir vīnam KOKOSA, SVAIGAS KOKA, GARŠVIELU, VANILJAS notis. Īpašības: • Krāsu stabilizācija• Uzlabota vīna struktūra• Dabiski tanīni Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
    • Pievienot grozam
  • KALCIJA KARBONĀTS (KRĪDA)
    • Out of Stock
      KALCIJA KARBONĀTS (KRĪDA)
    • KALCIJA KARBONĀTS (KRĪDA)

    • 1,00
    • KALCIJA KARBONĀTS (KRĪDA)Lieto, lai samazinātu skābumu misā un vīnā. Dabīgs produkts, iegūts no tīra fosilā avota, parasti no marmora, ieguves ceļā. Plaši izmanto vīndarībā, lai samazinātu vīna skābumu. Vīnu ražošanā nepieciešams līdzsvarot skābumu, kas parasti ir pārāk liels (izņemot vīnus, kas gatavoti no ziedlapiņām). Augļu un ogu misā vai vīnā ir vīna un ābolskābes. Krīda efektīvi samazina vīna un ābolskābes…
    • Lasīt vairāk
  • Pektīna ferments
    • Pektīna ferments
    • Pektīna ferments

    • 1,20
    • PEKTĪNU SADALOŠAIS FERMENTSizmanto, fermentējot augļu masu. Lietojot pektīna fermentu, sulas izdalīšanās palielinās par 10–15%, ievērojami atvieglojas rauga darbs, un vīns kļūst skaidrāks.Pektīna vielas visvairāk ir upenēs, ērkšķogās un skābajos ābolos, kuras ieteicams sadalīt, izmantojot fermentu. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
    • Pievienot grozam
  • Barojošās vielas Jäsnärsalt B 10 g
    • Barojošās vielas Jäsnärsalt B 10 g
    • Barojošās vielas Jäsnärsalt B 10 g

    • 1,10
    • Barojošās vielas Jäsnärsalt B 10 g Tās ir vielas, kas paredzētas rauga barībai un aktivitātes veicināšanai. Sagatavošanas veids: paciņas saturu izšķīdina remdenā ūdenī un ielej misā vai sulās kopā ar sagatavotajiem raugiem. Misu labi samaisa. Sastāvdaļas: amonija fosfāts, tiamīns (vitamīni B1). Neto svars: 10 g. Paciņa pietiek 30 l vīna pagatavošanai. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
    • Pievienot grozam
  • VĪNA SKAIDRINĀTĀJS FANTOM
    • VĪNA SKAIDRINĀTĀJS FANTOM
    • VĪNA SKAIDRINĀTĀJS FANTOM

    • 2,30
    • VĪNA SKAIDRINĀTĀJS „FANTOM”viena no populārākajām un efektīvākajām skaidrināšanas līdzekļiem. Piemērots baltvīniem, rozā un sarkanvīniem. Izskaidro vīnu 24 stundu laikā. Rupja skaidrināšana no 15 minūtēm līdz 2 stundām. Skaidrība sākas pēc dažām minūtēm un pilnībā izveidojas 24 stundu laikā. UZMANĪBU: ja vīns neskaidrojas, var pievienot tanīnu, jo tā trūkums neļauj vīnam skaidroties. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
    • Pievienot grozam
  • Bentonīts BENTOLIT SUPER 30 g
    • Bentonīts BENTOLIT SUPER 30 g
    • Bentonīts BENTOLIT SUPER 30 g

    • 0,50
    • SKAIDRINOŠĀS MEDIJS BENTONĪTS "BENTOLIT SUPER"tā ir ekoloģiska skaidrināšanas līdzeklis no baltās māla.Bentonīta izmantošana nodrošina augstas kvalitātes vīna ražošanu. Pielietojot misā, tas nodrošina misas skaidrību, jo izņem olbaltumvielas, kas izraisa vīna duļķainību, kā arī samazina oksidētāju daudzumu.Pielietojot fermentācijas laikā, tas nodrošina stabilu un pilnīgu fermentācijas procesu, pēc kura iegūst vīnu ar minimālu nogulsņu daudzumu. Kad pievieno vīnam – nodrošina tā pilnīgu…
    • Pievienot grozam