Raugs MEDUS ALUS gatavošanai ĪPAŠĪBAS: Sastāvdaļas: sausais raugs Saccharomyces cerevisiae.Neto daudzums: 10 g.Optimālā temperatūra medus alus fermentācijai: 22–25°C,Maksimālā temperatūra: 27°C.Paciņa pietiek līdz 30 l medus alus pagatavošanai. Piegāde 1–3 d.d.
KOMPLEKTS MEDUS ALUS GATAVOŠANAI Komplektā atradīsiet divas receptes medus alus gatavošanai – gan aukstajā veidā, gan vārot, kā arī visas sastāvdaļas, kas būs nepieciešamas gatavošanai. Piegāde 1–3 d.d.
Super aktīvās rauga kultūras „COOBRA 48” ALKOHOLA TOLERANCE LĪDZ 21% Tās ir īpaši ātras fermentācijas rauga kultūras. Fermentācija notiek no 2 līdz 5 dienām. PAGATAVOŠANAS VEIDS: 6–8 kg cukura aplejiet ar 21 litru silta ūdens līdz +25°C un labi samaisiet. Piepildiet trauku līdz 25 l.Iebērt paciņas saturu un labi samaisiet. Optimālā apkārtējās vides temperatūra 20–25°C. Svārstoties temperatūrai, fermentācija var ieilgt.…
Ātras fermentācijas super aktīvās rauga kultūras Coobra 8ALKOHOLA TOLERANCE LĪDZ 18% PAGATAVOŠANAS VEIDS: 8 kg cukura aplejiet ar 20 litriem silta ūdens līdz +30°C un labi samaisiet. Piepildiet trauku līdz 25 l. Iebērt paciņas saturu un labi samaisiet.Pie pastāvīgas temperatūras fermentācija notiek 2–3 dienas. Optimālā apkārtējās vides temperatūra 20–30°C. Svārstoties temperatūrai, fermentācija var ilgt līdz 10 dienām. Piegāde 1–3 d.d.
Superaktīvie raugi T3 Lietošanas veids: 6–7 kg cukura aplej ar 21 l silta ūdens (+25°C) un labi samaisa. Pievieno raugu un labi samaisa. Paciņas saturs pietiek 25 l. Optimālā apkārtējās vides temperatūra: +20–25°C. Temperatūras svārstību gadījumā fermentācija var ilgāk turpināties. 6 kg cukura fermentē 3 dienu laikā līdz 15% alkohola.7 kg cukura fermentē 5 dienu laikā līdz 17% alkohola. Piegāde…
Superaktīvie raugi Cobra-6 Lietošanas veids: 6 kg cukura aplej ar 21 l silta ūdens (+30°C) un labi samaisa. Ja nepieciešams, trauku piepilda līdz 25 l.Pēc tam pievieno raugu un labi samaisa. Pie nemainīgas apkārtējās temperatūras fermentācija notiek 2–3 dienas.Optimālā apkārtējās vides temperatūra: 20–30°C. Temperatūras svārstību gadījumā fermentācija var ilgāk turpināties. Neto svars: 90 g.ALKOHOLA IZTURĪBA: 14% Šī daudzuma pietiek 25…
Raugi augļu degvīniem. ALKOHOLA IZTURĪBA 18%. Lietošanas veids: Izmantojot šos raugus augļu masā, var iegūt līdz 18% alkohola misā. Optimālā fermentācijas temperatūra: +17 līdz +21°C. Jo ilgāks fermentācijas laiks, jo izteiktāka būs augļu aromāta intensitāte. Neto svars: 45 g. Paciņa pietiek 25 l misas. Piegāde 1–3 darba dienu laikā.
Superaktīvās raugi „COOBRA MEGA PACK” paredzēti 25 kg cukura. ALKOHOLA IZTURĪBA LĪDZ 18%. Fermentācija notiek 4–6 dienu laikā. Sagatavošanas veids: 25 kg cukura vai 28 kg dekstrozes aplej ar 40 litriem silta ūdens (līdz +40°C) un labi samaisa.Piepilda trauku ar aukstu ūdeni līdz 100 l.Pievieno paciņas saturu un labi samaisa.Optimālā apkārtējās vides temperatūra: 22–28°C. Temperatūras svārstību gadījumā fermentācija var aizņemt…